Hulp en ondersteuningWij zijn hier om u te helpen. Bekijk onze veelgestelde vragen of bel ons als u geen antwoord kunt vinden.
Contact-us-img
background-arc
Help and Support

Een claim indienen

Log in op uw UPS.com-profiel om uw claim in te dienen.

Help and Support

Geïnteresseerd in services

Laten we bespreken hoe wij uw bedrijf kunnen ondersteunen.

Veelgestelde vragen

UPS® Customized Declared Value is alleen beschikbaar voor UPS-zendingen van kleine pakketten.

De maximumwaarde is 50.000 USD per UPS-zending van kleine pakketten.

Als u uw vereiste documentatie heeft ingediend, zou het proces snel moeten verlopen. Als er aanvullende informatie nodig is om uw claim verder te onderzoeken, zal een lid van het team u daarvan schriftelijk op de hoogte stellen.

Elke claim is anders en kan daardoor verschillende documentatie vereisen. Voor bijna alle claims zijn echter documenten nodig die de waarde van het verlies aantonen, zoals een factuur, aankooporder of productcatalogus. In geval van schade aan of vermiste goederen, vragen wij u de verpakking te bewaren en foto's hiervan te nemen, omdat deze nodig kunnen zijn voor het onderzoek.

Er moet binnen 60 dagen na de verzending van de goederen met UPS een onderzoek worden gestart om in aanmerking te komen voor een claim. U heeft vervolgens tot 8 maanden de tijd om de claim in te dienen. Een schadeonderzoek moet binnen 14 kalenderdagen na de leveringsdatum worden ingediend.

U kunt contact opnemen met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar cdvsupport@ups.com of per telefoon +31 20504 0570.

U ontvangt direct per e-mail een ontvangstbevestiging voor uw claim. Als u binnen 5 werkdagen na het indienen van uw claim niets hoort, stuurt u een e-mail naar ons team op cdvsupport@ups.com om te bevestigen dat uw claim is ontvangen.
Bescherm uw zendingen

Laten we bespreken wat het beste is voor uw bedrijf.

Business-services-img